Uvjeti korištenja web stranice

UVJETI KORIŠTENJA WEB STRANICE
Dobrodošli na web stranicu turističke agencije ILIJADA d.o.o. (u daljnjem tekstu ILIJADA).
ILIJADA Vam omogućuje korištenje usluga i sadržaja web stranice, www.ilijada.eu  koji su uređeni ovim Uvjetima korištenja web stranice.
Korištenjem bilo koje usluge ili informacije sa web stranice www.ilijada.eu, prihvaćate u potpunosti navedena pravila i uvjete korištenja.
Ukoliko niste suglasni s našim uvjetima korištenja web stranice, nemojte ju koristiti.
SADRŽAJ WEB STRANICE I AUTORSKA PRAVA
Svi sadržaji i formati na web stranici www.ilijada.eu   su u vlasništvu turističke agencije: ILIJADA d.o.o., Kralja Zvonimira 14/IV, 21000 Split, OIB 20595794800
Svi sadržaji i formati preuzeti iz drugih izvora u svrhu promocije turističke ponude i informiranja bit će jasno označeni. Sadržaj se smije koristiti isključivo uz pisanu privolu turističke agencije ILIJADA (potpisana izjava, e-mail i sl.).
Neovlašteno korištenje sadržaja, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.
TOČNOST I ISTINITOST INFORMACIJA
ILIJADA se obvezuje poduzeti sve mjere s ciljem kvalitetnog i točnog informiranja korisnika web stranice. Sve informacije, podatke i fotografije vezane uz turističke usluge, ILIJADA je prikupila sama ili izravno od pružatelja usluga.
ILIJADA ne preuzima odgovoronost za pogreške, propuste i kašnjenja u ažuriranju tog ili bilo kojeg drugog dijela web-a. Za potvrdu točnosti informacija i ponudu molim Vas da nas kontaktirate putem e-mail adrese info@ilijada.eu
LINKOVI NA VANJSKE STRANICE
www.ilijada.eu   može sadržavati poveznice na druge Internet stranice (npr. Facebook, Instagram, HTZ, TZSDŽ, članci i sl.). Sukladno tome upozoravamo i molimo korisnike da uzmu u obzir kako ILIJADA  ne može biti odgovorna za poštivanje privatnosti kao ni za sadržaj  na takvim web stranicama koje nisu pod kontrolom ILIJADA-e. Stoga korisnike potičemo na pažljivo čitanje Izjave o privatnosti svake Internet stranice kojoj pristupaju i provjere točnosti i istinitosti objavljenih informacijama na takvim stranicama na način da kontaktiraju vlasnika stranice.
ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA.
ILIJADA poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja web stranice www.ilijada.eu  . Više informacija pogledajte na  ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA.

PROMJENE UVJETA KORIŠTENJA I SADRŽAJA WEB STRANICE
ILIJADA zadržava pravo promjene Uvjeta korištenja web stranice, a sve izmjene biti će objavljene na ovom linku.
ILIJADA zadržava pravo izmjene ili brisanja sadržaja na web stranici, bez prethodne najave.
ILIJADA nije odgovarna za bilo kakvu štetu nastalu tim putem.
Za sve nejasnoće ili dodatne informacije možete nas kontaktirati putem e-mail adrese info@ilijada.eu